Äntligen fåtöljer på plats!

Idag var vi och hämtade våra fåtöljer på Mio, det var verkligen på tiden! Tyvärr gjorde de sig inte lika bra på bild som i verkligheten men vi är riktigt nöjda! :)

Fick också hjälp av Andreas på Marab att montera vårat entrétak... De blev också tjusigt men dålig bild. Får ta en ny när det är bättre väder!

Snart är de vår och dags att ta tag i utsidan. Gräs ska rullas ut, staket ska byggas, häck ska planteras å mitt i alltihopa ska ett barn födas. ;) Full fart i vanlig ordning!

Lägger in några bilder från idag, tycker vi har lite vårkänsla med vår nya tavla, matchande kökshandduk och snittblommor. Färska blommor borde man alltid ha hemma! :)

Ha en härlig helg!


Kommentarer
Postat av: Crazylicious

Superkul att du kikade in hos mig, haha, har glömt att kolla kommentarer på tusen år :P Bloggar ju massor i träningsbloggen numera så den andra faller liksom bort... Hoppas att allt är bra med dig och att livet leker! Ni har fått ett sjukt snyggt jäkla hus alltså! :D Kram kram!

2013-02-26 @ 12:08:52
URL: http://crazylicious.shapemeup.se
Postat av: camilla

Galet fin stil & hus ni har!

Hoppas vi ses i sommar med bebisarna ;)

2013-03-04 @ 22:07:35
Postat av: Sofie

Hej!
Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj. Lycka till!
http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

2013-04-30 @ 15:11:12
Postat av: Mad & Mac

Vilket fantastiskt hus ni har byggt! WOW! :)

2013-05-19 @ 21:57:28
URL: http://tavleliden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0