Uppdatering!

I onsdags bar det av till Myresjöhus för ytterligare ett möte. Den här gången var det dags att betala tomten! 685 000:- för 520 kvm. Vi fick även måtten på tomten så nu har vi stegat och satt upp små pinnar för att få en känsla av hur det blir. Otroligt nog blev vi positivt överraskade men det kommer inte bli stort, men det passar nog oss bra som helst sitter på terassen med ett glas vin! ;-)

Vi gick även igenom alla tillval vi gjort. Det plockar snabbt på i pengar fastän man försöker ta det lugnt... Redan nu är vi uppe i 200 000:- och då har vi inte valt kakel eller haft elmötet ännu! Vi fick tex. höra att vill man ha spotlights i taket så kostar det 1000:-/spot. Likaså att det kommer tillkomma en tråkig kostnad för att få väggarna målade istället för tapetserade.

Men vi fick också lite rolig info... Nu i juli kommer dom röja bort alla träd och skrapa fram berget för att kunna påbörja sprängning i augusti. Äntligen kommer det hända något! Sen kommer vårat hus komma i oktober. Då blir det till att ta ut en semesterdag för att finnas på plats och ge lite bra tips till byggarna! ;-)

Å sist men absolut inte minst... I måndags sålde vi lägenheten! :-D Vi hade en andra visning för tre stycken som våran mäklare hade ordnat ihop och en utav dom fastnade för lägenheten och accepterade priset vi ville ha! Vi är mycket nöjda och om allt går som det ska får vi en hyreslägenhet den första augusti där vi ska bo tills huset är inflyttningsklart. =)

Det var allt för den här gången...

Ha en bra semester!

/Jessika & Patrik

RSS 2.0