Badrummen tar form!

Nu håller Affes kakel på för fullt i huset! Det lilla badrummet på entréplan är så gott som klart, fattas bara fog på golvet...

På bilden nedanför håller Roland och Jimmy på och förbereder inför plattsättning.



Väggen där duschen skall vara är färdigkaklad!



Färdigkaklat och fogat på väggarna och golvet är lagt... Det ger ett härligt ljus att ha fönster i badrummen!



Duschhörnan med lite mindre plattor för fallets skull. Vi är så nöjda!



Bättre bild på golvet men innan väggarna var fogade. Vi kommer ha samma golv i båda badrummen, tvättstugan och entrén för att få ett enhetligt intryck. Golvet fogas med mörk fog och väggarna med en väldigt ljus fog.



Badrummet på undervåningen är våtspacklat och idag börjar Roland och Jimmy sätta plattor där med.



Det är otroligt spännande att gå in i huset nu för det händer något nytt hela tiden. Nästa vecka kommer nog golven läggas och veckan där efter kommer köket... De stackars killarna på Marab är väl dödströtta på oss nu så som vi springer och fotograferar uppe i huset... ;-)

Om två månader bor vi i vårt hus! Känns helt fantastiskt!

//Jessika

Mindre än två månader kvar!

Ja, nu börjar de äntligen närma sig på riktigt! Om två månader är slutbesiktningen gjord och vi har förhoppningsvis påbörjat att bygga ihop vår entrétrappa med balkongen, SEN kan vi flytta in. Det känns otroligt spännande och nu kan man verkligen se huset växa fram... Stor eloge till Marab som gör ett riktigt bra jobb med huset! Vi kan verkligen rekommendera dom.



Såhär ser det ut från hallen mot vardagsrummet. Där rören går ner i taket skall vi sätta spotlightsskenor och under gipsskivorna döljer sig rören till våra inbyggda högtalare. (Vi var lite oroliga att dom byggde för mycket i taket men elektrikerna fixade till det!)



Patrik kollar in vårat stora fönster...




Står man framför fönstret på bilden ovanför så ser huset ut såhär. I hörnet till vänster kommer det bli kök med en köksö, till höger är matplatsen med utgång till balkongen, rakt fram är hallen med toalett och till vänster om toaletten (bakom köksväggen) blir mitt och Patriks sovrum.



Matplatsen belamrad med golv, innerdörrar och skjutdörrar till våra Lumigarderober.



Här är en bild från toaletten på övervåningen. Duschen blir till höger, wc och handfat till vänster. Här kommer sättas kakel i veckan!



Badrummet på nedervåningen. "Buren" är Patriks bastu.



Badrummet igen, en dag senare än bilden ovanför. Det går fort!



Alwins rum får agera förvaring åt våran trappa för tillfället... =)



Balkongräcket står på balkongen och väntar på montering. Muren under balkongen ska snedskäras ungefär där som presenningen sitter fast... Det kommer resultera i ett mycket ljusare allrum på nedervåningen.



För ett halvår sedan låg det inte ett enda hus här men nu börjar området växa fram!




Det var allt för idag, återkommer snart med bilder från badrummen!

//Jessika

RSS 2.0