Avverkning på tomten...

Nu är semestern slut och dags för vardag igen. På både gott och ont. ;) Sista lediga dagen tillsammans beslöt vi oss för en liten tripp med bilen då det ändå regnade så mycket. Vi hade sett på nätet att ett likadant hus som vi bygger hade levererats till en familj i Ljungskile, så vi beslöt oss för att åka dit och se hur det ser ut i verkligenheten. Otroligt fint var det! Riktigt kul att se... Samtidigt som vi var utanför mötte vi ägarna som vi började prata med och dom bjöd in oss för att se insidan med. Vilken känsla! Huset levde verkligen upp till våra förväntningar och övervåningen är helt fantastisk med sina öppna ytor och ryggåstak! Stort tack Lousie och Daniel, ni gjorde våran sista semesterdag! =)

På vägen hem stannade vi till på tomten och tog några bilder. Dom har ju börjat avverka skogen nu så lite händer det iallafall. Vi har också fått en leveransvecka på huset och det blir lite senare än väntat, först vecka 47.








Obegripligt att det kommer ligga fem villor här innan årsskiftet!



Bild tagen från gatan nedanför vårat hus, vi kommer få en härlig lutning på tomten! ;-) Ungefär där den gula skopan ligger kommer vårat hus stå sen.



Det var allt för idag. Återkommer när vi har mer att skriva/visa! =)

//Jessika

RSS 2.0