Lite nya bilder...

Idag har vi haft en fotograf från Turnils här på besök, Anette. Hon har tagit bilder på våra solskydd. Ska bli riktigt kul att se dessa bilder sedan och jag hoppas vi får tillåtelse att lägga upp dom här på bloggen. Även jag och Alwin fick vara med på några bilder. Spännande! ;-)

Även jag har tagit lite bilder idag:


De två bilderna nedanför är dock inte dagsfärska utan från ett tidigare tillfälle, ville mest att ni ska se skillnad på hur de såg ut innan vi byggde en altan på nedervåningen utanför allrummet. Blev kanon!


Precis färdigbyggd och riktigt härligt med trappa upp för våran branta slänt...



Utemöblerna på plats. Nu fattas bara lite krukor med fina blommor i...



Allrummet har för övrigt fått ett nytt bord, blev mycket finare än de tidigare större bordet.



Vårat fina fönster i hallen med en duett från Nordic Light.



Entrésidan, till vänster skymtar Alwins studsmatta. En mycket uppskattad present! Markis över sovrummet har vi också fått upp. Likaså den sista biten glasräcke på den delen av altanen/trappan vi byggde ut när vi precis flyttat in.



Terassmarkisen på plats och nya utemöbler från Jutlandia. Perfekt med konsträ som inte behöver behandlas. ;-) Det ser väldigt litet ut nu på bilden men det är trots allt åtta sittplatser så här hoppas vi på härliga grillkvällar i sommar!



Min och Patriks favoritplats i våra badenbaden-stolar. Även här markiser från Nordic Light.



Huset sett nerifrån, vi har målat så långt vi når men nu väntar vi på byggställning så vi kan måla klart runt de runda fönstret.



Det var nog allt för denna gången. Ska uppdatera med mer bilder när vi målat klart... Vilket vi trodde vi skulle ha gjort innan semestern. Nu när det bara är 1,5 vecka kvar känns de dock föga troligt! ;-)

//Jessika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0