Äntligen på plats i huset! :-D

I tisdags var det ju dags för den efterlängtade slutbesiktningen... Å det gick över förväntan, såklart en del saker som skall åtgärdas men inga värre bestyr och det mesta var fixat redan dagen efter. =) Tanken var ju att vi skulle flytta in 15 april men vi kunde inte hålla oss så flytten gick redan 11 april. Verkligen spännande att sova här första natten, dock aningens kallt då vi inte riktigt lärt oss vår nya värmepump! ;-) Men en väldigt vacker morgon, lägger in en bild på hur fin sjön var! (Så spegelblank är den aldrig på sommaren när vi ska ut med båten...)



Vi har kört hårt några dagar och det känns i kroppen nu. Mycket är färdigt men väldigt mycket återstår, främst på utsidan. Målning, fortsättning av altanbygge, grovplanering av trädgård osv. Lägger iallafall in lite bilder på order av fröken Agardh trots att de tar emot innan allt är klart... ;-)





Här är lilla toaletten...



Vårt sovrum.



Vardagsrumsdelen.



Matplatsen med utgång till balkongen, ursäkta "dyn-högen"...



Köket...



Stora badrummet.



Entrén...



Alwins rum som han själv kallar det, vi kallar det allrummet... ;-)



Allrummet åt andra hållet.



Alwins rum.



Patriks bilar på Alwins hylla!



Patrik och pappa bygger ut våran altan...



I lördags kväll öppnade vi en flaska gott vin och tog det riktigt lugnt framför brasan, underbart!



Sammanfattningsvis så är det helt underbart att bo i hus! Alwin springer ut och in som han vill och leker med granntösen och först nu inser man hur mycket mer man kan vara utomhus än när man bor i lägenhet... =)

/Jessika

Kommentarer
Postat av: Pernilla Ulveklint

Hej Jessica,



Jag & min sambo har fastnat för samma hus som er, vi har dock problem här i Blekinge med att hitta ett visningshus. Hade ni möjlighet till detta innan ni bestämde er, var i så fall?

Tack på förhand! Mvh Pernilla

2012-05-02 @ 08:57:46
Postat av: Crazylicious

Oj, länge sedan jag tittade in och så vips, så är ni på plats och har gosat in er ordentligt! Stort grattis och lycka till med allt vad det nu innebär med att vara husägare :D :D :D

2012-05-28 @ 16:31:33
URL: http://bloggen-buuu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0