Byggstartsmötet avklarat!

I fredags bar de av mot Borås för ett byggstartsmöte. Vi träffade våran säljare Peter och byggledaren Bengt som kommer ta över från och med nu. Det var ett riktigt bra möte och allt känns fantastiskt bra! Vi gick igenom precis allt gällande huset, från vart värmeslingorna i golvet ligger till hur mycket pengar våra tillval kommit upp i.

Vi diskuterade även elen i huset och fick en ritning över vad som ingår. Det var långt över förväntan med minst fyra kontakter i varje rum och bra utrustat med data/tv-uttag. Det som kommer bli tillval är spotlights i badrum och hall, spotlights på skena i ryggåstaket och framdraget för utebelysning. Vi kommer även be om en offert på inbyggda högtalare. Vi har tidigare varit i kontakt med två firmor som jobbar med inbyggnadshögtalare och bett dom om offert men inte fått något svar alls. Tråkig attityd... Hoppas istället Myresjöhus elektriker kan lösa detta!

På mötet fick vi även veta vilka som kommer bygga vårat hus och det blir Alingsåsföretaget Marab. Det känns jättebra! Om vädret tillåter och ingen katastrof inträffar kommer vårat hus att anlända den 5 dec. Spännande! Det innebär också att vi kommer få tillgång till huset vecka 16, påskveckan. Om möjligt så längtar vi ännu mera nu.

/Jessika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0